Nettikaupat

AliExpress

Ehdottomasti netin suurin ja paras valikoima tuotteita, mitä ikinä keksitkin hakea se luultavasti löytyy täältä, mutta koska tarjontaa on todellakin valtavasti ja Aliexpress toimii kauppapaikkana lukemattomille palvelun tarjoajille on myös tuotteiden ja kauppiaiden suhteen syytä olla hieman varovainen. Kuluttajan suojaksi on kuitenkin tarjolla asiakkaiden antama positiivinen tai nekatiivinen palaute myyjästä sekä toimitusten nopeus, kommunikointi mahdollisissa ongelmatilanteissa tai haluttaessa lisää infoa tuotteesta. Yhteenvetona voimme suositella Aliexpressiä ehdottomasti yhtenä netin parhaimpana ja tietenkin edullisimpana ostospaikkana josta valikoima ei todellakaan lopu ihan hetkessä.

Lataamalla Aliexpressin aplikaation puhelimeen tai tablettiin saat 100$ edestä alennuskuponkeja sekä muita huipputarjouksia, tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan joten kannattaa toimia nopeasti. Tutustu tarjoukseen tästä.

 

 

 

 

 

Banggood

Olitpa sitten umpinörtti tekniikan hipluuttaja, kodin sisustaja, meikkifriikki tai olet vaan etsiskellyt vaikkapa uusia edullisia tatuointivälineitä, BINGO!!! Banggoodista ne löytyy ja paljon muutakin tarpeellista ja tarpeetonta. Olen tilaillut kyseisestä paikasta useasti ja vaikka joskus toimitukset ovat kestäneet hieman kauemmin on kaikki tavara aina tullut perille, paketoinnissa on joskus ollut toivomisen varaa, liekö sitten hyvää tuuria vai mitä, ovat tuotteet kuitenkin saapuneet ehjinä. Banggoodilla on useasti hyviä kamppanjatarjouksia joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sekä kilpailuja ja pelejä joista voi voittaa upeita tuotepalkintoja. Osa tuotteista on tilattavissa myös  EU alueella sijaitsevasta varastosta joten sinun ei tarvitse jännittää mahdollisia alv/tulli maksuja.

 

 


 

 

Save

 

iHerb

Luontaistuotteiden, vitamiinien ja lisäraviteidenn yksi suurimpia online kauppoja, iHerb on todella hyvä ja suosittu yhdysvaltalainen luontaistuotekauppa. Yrityksen jakelupisteet sijaitsevat Californiassa ja Kentuckyssä ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 1996 asti, tuotteiden toimitus Suomeen on nopeaa ja rahdit ovat todella edullisia ellei joskus jopa ilmaisia, valittavanasi on muutamia eri toimitustapoja ja kuriirifirmoja, itse olen valinnut aina edullisimman lentorahdin ja paketti on saapunut todella nopeasti.

Tuotteista on monesti erittäin hyvät arvostelut joista voi saada hyvän käsityksen tuotteen laadusta ja kayttökokemuksista joka taas helpottaa huomattavasti kun olet valitsemassa itsellesi sopivaa luontaistuotetta ja jos jostain syystä koet tarvetta ottaa yhteyttä chatillä tai sähköpostilla asiakaspalveluun, ja kysellä tilauksestasi tai tuotteista on se mahdollista 24/7

Hinnat ovat kautta valikoiman huomattavasti edullisempia kuin Suomessa ja vaikka joutuisit maksamaan vähän rahdistakin on säästö usein huomattava, kannattaa kuitenkin huomioida ettei kokonaissumma ylitä eu:n tuontirajoja ellei ole valmis maksamaan mahdollisia veroja jotka ovat U.S.A:sta tilattaessa erittäin todennäköisiä.


 

JOYBUY.com

Kiinan suurimpia online kauppoja ja jälleen kerran valikoima ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Joybuy on kiinalaisen Jingdong (JD.com) sivuston kansainvälinen versio ja sisältää samat tuotteet mitkä Kiinan markkinoille suunnattukin, eli jos kiinan kielen taitosi on päässyt ruostumaan niin ei hätää 🙂 Yrityksen tavoitteena on tehdä elämästä huoletonta ja nautinnollista ja kun sivustoa ja sen tarjontaa selailee on helppo huomata että Joybuy ainakin on tehnyt oman osansa tuon tavoitteen täyttymisestä erittäin hyvin, (viisi skottipeukkua erittäin toimivista sivuista). Hyvän vaikutelman antaa myös että Joybuyn tavoitteena on tulla maailman luotetavavimmaksi yrityksesksi ja kokonaisuudessaan tulla koko ajan paremmaksi asiakasta unohtamatta. Ei kuulosta ollenkaan huonolta paikalta tehdä online ostoksia.

 


 

 

 

jd-com

 


 

DX.com

 

Jo yli kymmenen vuotta toiminut DX on luultavasti monelle elektroniikasta ja tee-se-itse näpertelystä kiinnostuneelle erittäin tuttu paikka eikä suinkaan suotta. Yli 300000 tuotetta kattavasta valikoimasta löytyy jos jonkinmoista ja valikoima ei rajoitu pelkästään viihde elektroniikkaan vaan valikoimista löytyy niin kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita sekä vaatteita. Tuotteet toimitetaan hyvin pakattuina ja useimmiten toimitus on kohtuullisen nopeaa ja mikä parasta postitus suomeen sisältyy hintaan. 

Save

ebay

Kauppapaikkojen aatelia ja ei suotta,  eBayn tarjonta on aivan käsittämättömän laaja ja se voi joskus jopa hieman hämmentää ja lukuisista myyjistä voi olla  vaikea löytää juuri sitä parasta, tarjonta vaihtelee melko tiuhaan ja uusia ebay kauppoja syntyy kun sieniä ylämaan kukkuloille. koska eBayn kauppiaat ovat ympäri maailmaa kannattaa käydä laskemassa ostoksien mahdolliset ALV ja tullimaksut ennen ikäviä yllätyksiä, varsinkin yhdysvalloista tilatut paketit jäävät harmillisen usein tullin syyniin, jenkkimyyjillä kun ei ole ihan yhtä hyvä pelisilmä kuin Aasian kauppiailla.

  • EU:n ulkopuolelta toimitettavat ostokset ovat arvonlisäverosta vapaita jos ostosten summa ei ylitä 22 euroa ja Tullivapaita aina 150 euroon saakka. Mahdollisen tullauksen voit tehdä helposti itse Tullin sivuilla.

ebay-banner


 

 

WISH

Suurta suosiota etenkin nuorison keskuudessa nauttiva Wish.com on tämän hetken kuumin tulokas halpatavara verkkokauppojen joukkoon. Valikoimaa on enemmän kun tarpeeksi ja hinnat osin jopa niin halpoja että alkaa miettimään että mikäs huijaussivuto tämä onkaan, mutta ei, tavarat toimitetaan niin kuin on sovittu ja varsin kohtuullisesa ajassa.

Ja kuten monesti aikaisemminkin halvalla hinnalla on kääntöpuolensa eikä Wish tee poikkeusta, eli jos ajattelit että nyt kävi tuuri kun löysit hienon kellon 3€ ja ajattelit nauttia siitä seuraavat 20 vuotta niin metsään meni, ellet sitten pidä kelloa vitriinissä 😀 eli maltti on valttia ja pitää tietää mitä haluaa, ja välillä kannattaa hullutella ja ostaa joku hauska juttu vaikkei se loppuelämää kestäisikään.

wish


Save

 

 

Kevät saapuu ja aurinko paistaa, aurinkolaseja ei tunnu koskaan olevan liikaa, ainakin hehkilökohtaisesti voin sanoa että ellen ole edelliskesänä onnistunut tuhomaan lasejani istumalla joko niiden päälle tai sitten muuten hukkaamalla on todennäköisesti kyseessä lasit jotka eivät ole olleet kertaakaan mukanani. Sunglasses shop on ehdottomasti se kauppa jos olen tilaamassa lasejani netistä, valikoimaan on hyvin sekä naisille että miehille unohtamatta myöskään perheen pienimpiä silmäpareja ihan vauvaikäisistä hieman varttuneimpiin lapsiin, valikoima ei tosin rajoitu pelkästään tavanomaisiin aurinkolaseihin sillä oman valikkonsa ovat saaneet myös laskettelulasit, jotka suojaavat tietysti silmiä hieman toisellakin tavalla kuin pelkästään UV- säteilyltä.

Tuotevalikoimassa on suurinpiirtein kaikki huippumerkit, mukaanlukien esimerkiksi Gucci, RayBan, Prada, Oakley, ja ainakin itselleni ne ovat riittäneet ja malleja on laidastalaitaan, ja asia jota pidän hyvänä että voit hakea laseja kehyksen muodon sekä linssien koon perusteella, eli jos olet jo tietoinen itsellesi sopivista aurinkolasimalleista ei sinun tarvitse selata koko mallistoa lävitse, ellet sitten ole etsimässä laseja jollekin toiselle.